Over Re-Build


Re-Build staat voor dé projectontwikkelaar in de renovatiemarkt waarbij we vastgoed een nieuw leven willen schenken. We zetten ons dagelijks in om verborgen parels grondig te renoveren en te transformeren tot kwalitatieve, duurzame en tijdloze bouwprojecten. We herwaarderen vastgoed met respect voor het verleden en met een oog op de toekomst.

Bij Re-Build koesteren we de schaarse open ruimte die er nog is. Door opnieuw leven te blazen in bestaand vastgoed maken we binnenstedelijke verzwakte sites opnieuw aantrekkelijk en leefbaar. 

Samen met ons team stemmen we voor elke locatie het ontwerp en de invulling perfect op elkaar af. De integrale aanpak en de kwaliteit van ruimte en leven staan bij iedere invulling centraal. Dit vormt de basis voor vernieuwde woon- en leefomgevingen waar het aangenaam toeven is en waar mensen zich thuis voelen, zowel vandaag als morgen

Re-Build staat garant voor een nauwgezette opvolging van de regelgeving en voert continu onderzoek naar maatschappelijke trends en ontwikkelingen. Dankzij onze vlakke structuur en ons gedreven team kunnen we heel snel beslissingen uitvoeren en kort op de bal spelen.


Pand of grond verkopen?

Laat hier uw gegevens na
Bedankt voor uw aanvraag, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden
Verder gaan